Living in a Coderch

Authors:

Estudio vilablanch

Ubication:

Barcelona

Description:

The jury praised the project's rigorous exercise in interior design, in keeping with the spirit of José Antonio Coderch's architecture, while highlighting the concept of permanence as a common denominator. It also emphasized the skilful choice of materials and meticulous care with which the design project was put into practice.

The project involved the full refurbishment of an apartment in Barcelona's emblematic Banco Urquijo building, recapturing the original essence of Coderch's architecture in contemporary style.

Photographer:

Jordi Folch

These images can be used royalty free when their use is related to the Tile of Spain Awards and mentioning the photographer. More information comunicacion@ascer.es

Image Gallery